Potser estàs vivint l’experiència o coneixes algú que l’ha viscuda: tenir un nadó ingressat a la unitat de neonatologia genera moments d’incertesa i angoixa. Si el teu fill ha nascut prematur o té alguna complicació de salut que faci necessari el seu ingrés, pots fer ús del servei de fotografia voluntària. No té cap tipus de cost i et lliurarem totes les fotos resultants com a record. Pots repetir tants cops com vulguis!
Una imatge val més que mil paraules i és també una forma de compartir el que viviu dins l’unitat de neonats amb la resta de la família. Per sobre de tot, volem que la nostra feina passi desaparcebuda i no entorpeixi en cap moment la vostra intimitat. Intentem ser invisibles i captar en el mínim temps possible un record que us ajudi a veure l’evolució del nounat ingressat fins que rep l’alta.
t

On i quan?

De moment oferim el servei a la unitat de Neonatologia dins de l’àrea Maternoinfantil de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, a Hospital Clínic – Maternitat, a l’Hospital Universitari Dexeus – Grupo Quirónsalud i també a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. També estem a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i a l’Arnau de Vilanova, a Lleida. Ens hi trobaràs cada divendres, matí i tarda de manera alternada. Cal reservar el servei amb antel·lació a través de la cap d’infermeria.

Qui?

Oferim el servei de fotografia voluntària a qualsevol persona que tingui un fill nounat ingressat a l’unitat de Neonatologia de l’hospital, bé sigui per prematuritat o per altres circumstàncies que requereixin la seva hospitalització.

Què?

Us lliurarem les imatges resultants de manera totalment gratuïta, mitjançant descàrrega telemàtica, perquè pugueu imprimir-les, fer-ne un àlbum, o senzillament guardar-les com un record de l’evolució dels vostres petits.

Hospitals on pots trobar els nostres voluntaris:

Unitat Maternoinfantil Hospital Vall Hebron

Hospital Universitari Dexeus

Hospital Clínic - Maternitat

Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Hospital Universitari Joan XXIII

Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

Enllaços d'interès

L’associació Prematurs Vall D’Hebron ofereix orientació i suport als pares, mares, familiars i personal al voltant dels prematurs.